Underbara helg

Hej bloggen!

Vilken underbar helg det har varit. Igår morse var jag på ett crossfitliknande pass för första gången i mitt liv. Det var otroligt jobbigt men samtidigt oerhört roligt. Det var länge sedan jag tog ut mig så mycket och idag kom träningsvärken som ett brev på posten (när den fortfarande fungerade som den skulle vill säga).

Efter en go dusch och frukost åkte vi iväg och köpte färg till sovrummet, det blev två olika nyanser av grått, därefter åkte vi till en möbelaffär och beställde en ny säng. Det var riktigt länge sedan vi kunde unna oss något så det var verkligen en skön känsla! På kvällen åt vi en god middag och sedan var det valpbus för hela slanten innan sängdags. Dotterns kusin sov över så de hade en mysig tjejkväll 🙂

Idag har sambon målat sovrummet och det blev så himla bra! Det känns helt underbart. Tänk vad lite färg kan åstadkomma! Längtar så tills sängen kommer…

Nu måste jag nog gå och hjälpa dottern med valpen, han är helt enkelt superbusig och hon börjar tappa tålamodet 😉

Hälsningar Kajsa

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: