Äntligen kom regnet

Hej bloggen!

I natt kom det ordentligt med regn och Tor dundrade duktigt med sin hammare! Plötsligt blev luften lite lättare att andas. Det har i och för sig varit varmt även idag men lite mer normala grader på termometern. Regnet har kommit och gått. Kan tänka mig att det gläder många bönder även om det kanske är i senaste laget…

Nu har äntligen vår nya säng kommit! Det blev så fint i sovrummet 🙂 Jag köpte gardiner för ett par år sedan som jag glömt bort men hittade i en garderob för ett tag sedan och de passade helt perfekt ihop med de nymålade väggarna och sängen. Nu är det mycket röj kvar och en vända eller två till tippen. Det drar med sig en hel del men det blir så fint och då är det mödan värt.

Dottern blev sjuk i onsdags med feber och ont i kroppen. Inte roligt när vi hade gassande sol och 34 grader varmt! Nu är det min tur med riv i halsen och feber, suck. Det har varit så de sista åren, att en förkylning gör sig påmind i slutet av semestern 😦 Men man får ändå vara glad att det inte kommer när man precis ska börja arbeta efter semestern. Nej nu är det snart sängdags.

Kram Kajsa

 

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: