En bra dag

Hej bloggen!

Idag fick jag gå upp tidigt då sambon började arbeta efter semestern och valpen ville busa! Gääsp…

Efter en fika, dusch och inpackning (skriver man så?! 😉 nej det heter såklart inslagning ) av tavlor som skulle till auktionsbyrå lämnades ansvaret för valpen över till ena sonen och jag och dottern körde till stan. Hon hade en bokad tid för tatuering, japp, vi godkänner detta trots att hon bara är 17 år. Jag stannade kvar ett par timmar och kollade in starten av denna fenomenala konstform. När jag blev entledigad 😉 körde jag och hälsade på min kära mor för lite bonustid så här en måndag. Åt lite sallad och drack kaffe och fick smaka på en underbart god saffranspannkaka som hon gjort, mums, till detta sylt av salmbär. Mamma har precis varit på Gotland hos en väninna och fått inspiration. Det tackar jag för!

Nu blev det inte direkt någon långfika utan snarare en snabbfika då dottern hörde av sig och ville att jag skulle komma tillbaka snart då det började göra ont efter flera timmars gaddande. Sagt och gjort, som den goda mamma man är 😮 så drack jag snabbt upp mitt kaffe och körde tillbaka till henne. Det gjorde ONT, det såg jag så jag tyckte att det var en god idé att ta vägen om Hemmakväll för lite tröst mot smärtan och för att höja blodsockernivån (dessutom var jag själv sugen på deras salta godis) när det var dags för hemfärd.

Väl hemma så visste inte valpen till sig av glädje över att träffa oss igen, man kan ju tro att vi varit borta i evigheter, vilket han säkert tyckte att vi varit. Det är så härligt att mötas av en sådan liten goding när man kommer hem.  Nu är det några timmar kvar av dagen och dags för matlagning och familjesammankomst. Ha en underbar kväll.

Kram Kajsa

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

2 reaktioner till “En bra dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: