Fika med en fin vän

Hej bloggen!

Idag har jag varit på ett av stans köpcentrum och fikat med min före detta kollega och vän, numera en kär vän.

När jag slutade min förra anställning vid årsskiftet var det en person där som jag visste att jag kommer att sakna att arbeta med. Vi hade många roliga stunder, men även en del jobbiga och mindre roliga, så som det ofta är på en arbetsplats med olika människor. Vi beslöt oss för att inte tappa kontakten då vi båda trivs i varandras sällskap och tycker mycket om varandra (det tror jag i alla fall att hon också gör hahaha 😉 ) Idag sågs vi således för en fika och samtal.

Vi pratade bland annat om hur en del personer lyfter fram ens dåliga sidor och förstärker dem medans andra människor lyfter ens bättre egenskaper! Min kollega var definitivt en person som lyfter fram andras goda egenskaper. Under en period när jag drabbades av en utmattningsepisod fanns hon där, hörde av sig när jag var sjukskriven, stöttade när jag kom tillbaka och frågade om hon kunde hjälpa mig så att jag kände mig mindre stressad. Det var så betydelsefullt för mig och underlättade såklart min tillbakagång till arbetet. Det är en vän som jag aldrig vill mista ❤

Min vän är en god förebild när det gäller att behandla andra människor väl men hon kan också bita ifrån och säga stopp när det är något hon tycker är fel men hon väljer sina strider (vilket jag också försöker lära mig). Jag har lärt mig mycket av henne. Vi är väldigt olika i mycket men även lika i andra avseenden. Jag har inte alltid behandlat henne väl, det är jag medveten om men jag är så glad att hon sett bortom dessa tillfällen och velat behålla mig som vän.

Idag är jag så tacksam för vår fikastund och vårt samtal. Det behövs guldkorn i tillvaron och dessa försöker jag ta tillvara på när tillfälle ges. Hoppas att vi ses snart igen kära A!

Kram Kajsa

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: