Valpbus och kli i tänderna

Hej bloggen!

Är fortfarande hemma med min onda rygg, höft och ben. Valpen är hemma med mig och är så otroligt busig så jag vet inte vad…

Idag har han bitit bort en bit av färgen på listen i hallen, en bit av tapeten och gnagt på i princip allt som går, gahh (sliter mitt hår 😉 ).

Jag gör ett träningsprogram för ryggen där jag ska ligga på golvet och det är INTE lätt med en busig valp! Så fort man lägger sig ner så är han där och biter i öron, näsa och hår (han älskar verkligen att bita i långt hår!). Det är bara att avbryta och stänga in honom i köket för att kunna genomföra programmet.

När han är på sitt busigaste humör kan man inte ens sitta i soffan eftersom han hoppar och riktigt anfaller en, ska bita i fingrar, tår och kläder eller soffa. Jag har skällt, lyft bort honom med mera jag vet inte hur många gånger idag (och en massa andra dagar) men det slutar ofta med att jag får stänga in honom i köket en stund så att han lugnar ner sig…

Winston 3,5 månad

Så nu ikväll när han somnat en stund i köket efter att ha busat och jag har skällt efter allt bitande så tittar jag på honom och tänker åh, stackarn vad jag har skällt! Det är precis som med barn när man skällt på dem och de sover och ser så oskyldiga ut, man bara smälter och tänker att man kanske överdrivit. Så får man dåligt samvete och tänker att imorgon ska jag inte skälla så på honom, sedan kommer morgondagen och då är det samma visa igen 😉 Men han är ju så go och förgyller tillvaron enbart med sin existens. Hela familjen är gladare och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom. Det är kärlek ❤

 

Kram Kajsa

 

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: