En kvart av självömkan…

Hej bloggen!

Nu har det snart gått två veckor sedan jag gjorde illa mig på träningen. Jag har fortfarande väldigt ont i såväl höft som lår och knä. Ryggen känns liite bättre efter ett besök hos sjukgymnasten igår där han hittade en låsning vid kotorna L4-L5. Efter värmebehandling och sedan lite knäckande och sträckande så fick han bukt med låsningen. Inom 3-4 dagar bör jag bli betydligt bättre enligt sjukgymnasten så vida inte låsningen kommer tillbaka… (gud förbjude 😮 )

Låret och knät känns bedövat/avdomnat när man trycker på det men samtidigt är jag väldigt öm i skinnet så det gör rejält ont när jag bara nuddar huden. Enligt sköterskan på vårdcentralen och sjukgymnasten rör det sig troligen om nervsmärta. Inte alls bekvämt att gå kan jag säga!

Är sjukskriven till och med i morgon fredag och ska enligt läkaren höra av mig om jag inte blir bättre innan dess. Jag är inte särskilt mycket bättre 😦 och har nu varit sjukskriven två veckor efter min semester. Jag som skulle träna upp mig och bli stark och frisk, nu blev det precis tvärt om. Kilona kommer smygande också och DET är inte roligt (har i och för sig gjort det under sista året men kan ju skylla på ryggen nu ändå)!

Jag vet att det finns de som har det betydligt värre än vad jag har det just nu men jag känner mig så maktlös och otillräcklig för tillfället. Har ätit massor av värktabletter under denna tid och har en mage som inte alls tycker att de är särskilt behagliga eller trevliga! IBS here we come!

Nu har jag ägnat mig åt självömkan och tyckt synd om mig själv i en kvart! Det tycker jag att jag är värd, stackars lilla mig 😉 Nej nu får det räcka med detta. Jag haltar vidare och tar nya tag och hoppas att smärtan släpper tills måndag så jag kan börja arbeta igen. Jag saknar mina underbara kollegor något enormt. Dessutom tycker jag verkligen att jag har värdens bästa jobb!

Tack för mig

Kajsa

 

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: