Jag är tillbaka på bloggen!

Hej  bloggen!

Nu har det gått ett par veckor sedan jag skrev. Jag ber om ursäkt för uppehållet men jag har haft så ont efter min skada för fyra veckor sedan och har haft svårt att sitta upp längre stunder, därför blev det tyvärr bortprioriterat. Har ju haft valpen att ta hand om också så min energi har gått åt till att passa honom, familjen, läkarbesök och sjukgymnast… Är sjukskriven en vecka till sedan hoppas jag kunna gå tillbaka till mitt arbete som jag tycker så mycket om och mina fantastiska kollegor.

I tisdags fick jag den underbaraste bukett med blommor man kan tänka sig från kollegor och chef, bara en sådan sak! Det stod på kortet ”Krya på dig, vi längtar så efter dig”! Efter fyra veckors semester därefter fem veckors sjukskrivning tänkte jag att jag är nog inte den populäraste arbetaren just nu men så kom denna underbara bukett <3. Är så lyckligt lottad.

Blommor från jobbet

Till er som av någon anledning har hittat till min blogg vill jag säga att jag är jätteglad över att ha er ❤ Jag har valt att vara lite anonym i denna då jag vill kunna dela med mig av känsliga saker som jag varit med om eller personer i min omgivning som jag inte vill hänga ut till alla jag känner. Men jag vill jättegärna ha följare/läsare av bloggen så ni som vill får jättegärna tipsa era vänner/bekanta om denna sidan, jag skulle uppskatta detta mycket!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva idag men jag återkommer inom en snar framtid!

Kram Kajsa 🙂

 

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: