Svärdöttrar och svärsöner

Hej bloggen!

Jag har funderat på det här med svärdöttrar och svärsöner, framförallt sönernas partners. Man vill ju ha en bra relation till sina barns respektive och alla känner väl till begreppet svärmor och då speciellt till söner. Man har läst så många berättelser genom åren där killens mamma och hans flickvän inte går ihop riktigt, nästan som svartsjuka.

Jag har alltid varit rädd för att de partners som mina barn träffar inte ska tycka om mig och tycka att jag tar för stor plats i mina barns liv. Jag har en jättefin relation med alla mina tre barn och det vill jag fortsätta ha även sedan de träffat en partner och flyttat hemifrån.

När jag träffade mannen så tog hans mamma emot mig med öppna armar och jag kände mig som en dotter i huset. Hon var oerhört snäll och hjälpsam och en underbar farmor till våra barn ❤ Tyvärr avled hon i cancer när dottern var tre månader 😦  Jag har alltid tänkt att så som hon tog emot mig så ska jag ta emot barnens respektive. Dock är det ju inte säkert att de vill ha en sådan relation till mig och det är jag rädd för!

Nu har mitt mellanbarn, yngsta sonen varit tillsammans med sin flickvän i nästan 1,5 år och de bor ihop sedan cirka 1 år. Hon är så lättsam och go och jag kunde inte vara gladare. Vi har alla i familjen en fin relation till henne ❤ Varje gång vi träffas kommer hon och kramas, precis som sonen gör ❤ Hon säger också att hon tycker mycket om oss och det tror jag att hon gör. Vi älskar henne väldigt mycket.

När dottern mådde dåligt fanns svärdottern där för henne och peppade och lyssnade! Hon har varit ett fint stöd för henne och det är jag oerhört tacksam över då dottern och just den sonen svärdottern bor ihop med har en väldigt nära relation.

Nu hoppas jag att när de andra två barnen träffar en parter de älskar, att vi då kommer att få en lika fin relation till varandra. Vem mina barn än väljer så stöttar jag dem och accepterar deras val, det är vi skyldiga dem som föräldrar.

Jag älskar verkligen mina barn så det gör ont, och kära svärdotter B, du är så älskad du också och jag är så oerhört glad att V träffade just dig! Kramar till er alla ❤ ❤ ❤ ❤

Kajsa

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: