Lite uppdatering

Hej bloggen!

Söndag morgon och jag  har redan varit uppe ett par timmar då valpen vaknade 6.40 gäsp! Gick och lade mig vid 01-tiden igår så jag var väl inte piggast i stan direkt 😉

Den gångna veckan har varit innehållsrik på flera sätt. I måndags hade vi ett möte på arbetsplatsen med hjälp av en person från HR där vi ska jobba med arbetsklimatet i arbetsgruppen. Flera av oss tycker inte att det är någon bra gemenskap och att vi är uppdelade i arbetsgruppen så därför har chefen tagit hjälp av HR för att komma tillrätta med hur vi ska förhålla oss till varandra, vilka spelregler som ska gälla med mera. Vi får väl se om det blir någon förbättring eller inte. Många gånger när sådana här möten kommer till så är det mycket fina ord och prat men sedan är det inte alltid det leder till någonting. Alla måste ju bidra och våga utvecklas för att gruppen ska gå vidare och det kan vara skrämmande om man är rädd för förändring…

Annars har det varit fika med goda vänner i måndags efter jobbet och after work i fredags med en kollega och hennes man. Det var jättetrevligt med god mat och dryck, lite dans och mycket prat. Kom hem vid 01-tiden nöjd med kvällen 🙂 Lördagen var både jag och mannen lite sega, det märks att man inte är någon ungdom längre hahaha 😉

Vi har haft en superduktig och go student på arbetsplatsen i åtta veckor och i torsdags var det hennes sista dag hos oss 😦 Hon har verkligen varit en tillgång och det var en tråkig känsla att säga hej då men hon kommer in och arbetar extra vid ett par tillfällen i januari så det blev inte hej då utan vi ses 🙂 Henne hade jag gärna haft som en permanent kollega och jag tror att vi är flera i gruppen som tycker det.

Annars rullar livet på i full fart! Det är knappt man hinner med… Men nu har jag bestämt mig för att gå ner lite i arbetstid då jag känner mig lite slutkörd. Jag ska från den 3 december och ett halvår framöver gå ner från 100 % till 93,5 %. Det blir 3 timmar kortare arbetsvecka och det känns så bra att få gå hem lite tidigare vissa dagar i veckan. Det har ju varit väldigt mycket med dottern under de sista 2 åren och sedan min ryggskada på det. Nu har jag dock fått en tid för MR ländrygg i början av januari och det ska bli skönt att äntligen få besked om skadans omfattning. Synd bara att det skulle behöva gå 3 månader innan röntgenremissen gick iväg.

Idag blir det inte så mycket mer än tvätt och städning. Misstänker att jag behöver vila en stund också då jag inte sovit så många timmar. Jag tänker unna mig den vilan för jag vet att jag fungerar bäst om jag lyssnar på kroppens signaler. Det är ju en full arbetsvecka som kommer och det är inte bra att inleda den med att vara trött! Ja, det var väl det hela så länge. Vi hörs!

Kram Kajsa ❤

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: