En bra vecka.

Kära blogg!

Denna vecka har rullat på i ett för oss behagligt tempo 🙂 Arbetsveckan har varit okej, inget drama (fniss)… Dottern var hemma i måndags men var på praktiken i tisdags och skolan i onsdags sedan var hon hemma torsdag och fredag. Men två dagar är bättre än inga!

I fredags var det dags för lille valpen att dra ut lite mjölktänder som inte ville lossna. Vi lämnade honom vid 8-tiden och fick hämta honom vid 15. Han blev sövd och de drog ut 11 st. tänder :O Det har varit dubbla rader av tänder och kliat ordentligt i munnen på honom. En nätt utgift på knappt tre tusen. Tur att man har försäkring! Vi får skicka in kvittot och förhoppningsvis får vi tillbaka lite. Jag hade tagit ut en semesterdag för detta och det var skönt att vara ledig.

Annars är det som vanligt, jag känner mig så himla trött hela tiden och slocknar i soffan nästan varje kväll. Med min bakgrund av utmattningsdepressioner vet jag att heltid är för mycket för mig men alla tjänster inom mitt yrke är på heltid. Har dock gått ner till 93,5 %, det gör tre timmar mindre per vecka och det är skönt. Det var möjligt tack vare att chefen godkände detta, har lagt in om det i ett halvår.

Vi har blivit bättre på att planera här hemma också. Börjat röja bland all bråte i förrådet och sortera upp. Slänga, skänka och spara.  Har nu köpt flyttkartonger som vi skriver på vad dessa innehåller. Det känns skönt att få lite struktur.

Har börjat träna så smått efter min förmåga med diskbråcket. Det blir inte så avancerade övningar och för en person som är van vid tuffa och hårda pass kan det knappt kallas träning, men det är bara att gilla läget och jag kallar det rehabträning 😉 Jag får försöka sluta med att vara så hård mot mig själv. Tycker inte längre om min kropp med de extra tio kilo jag gått upp men jag får ändå försöka vara tacksam mot den. Den fungerar ju ändå och har burit mina tre älskade barn. Jag jobbar på att bli kompis med mig själv!

Denna helg har sambon lagat maten och det känns så bra 🙂 Det är nästan alltid jag som står för detta annars. Igår fick jag öring (som han själv fångat) och idag ska vi äta vildsvinsstek, ska bli så himla gott.

Nu är det söndag och en ny vecka väntar. På jobbet har jag två möten inbokade där jag ska vara med i förbättringsarbete, det är verkligen något jag brinner för… Annars vet jag inte vad som händer, har inget inplanerat i alla fall. Jo, höll på att glömma, min kära arbetskamrat L har varit på semester i Thailand, och gift sig, och hon kommer tillbaka på tisdag! Det ser jag verkligen fram emot ❤

Var rädda om er!

Kram Kajsa ❤

 

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: