Dagens check in…

Hej bloggen!

Nu har jag arbetat en dag 🙂 Ryggen värker, fullt upp och dottern skulle ta sin näst sista vaccinationsspruta idag.

Bara att kasta sig in i arbetet direkt idag… fakturagodkännanden låg och väntade på mig, diktetten har växt lite och APT som tog 1,5 timme i anspråk. Dock var det ett väldigt givande möte med intressant föreläsning av en sköterska. Den informationen kan vi ha nytta av framöver och lite stolt klappar jag mig själv på axeln som fick chefen att boka in henne 😉

Jag känner att gruppen är ännu mer splittrad nu än tidigare, så den gemensamma fikan är nog inte lösningen 😉 😉 Det hela suger sådan energi så jag känner bara att när jag kommer till jobbet så sköter jag mitt och orkar inte bry mig om något annat för tillfället. Det spelar ingen roll vad man säger ibland om inte mottagaren vill höra på det örat. Det kan ju även vara jag som sändare som inte är tydlig, vad vet jag 😉 Har dock även kollegor som är väldigt omtänksamma som jag är väldigt tacksam över ❤

Tänka att det snart är 2,5 år sedan dottern började sin allergivaccination!! Tiden har gått så otroligt fort, det trodde vi inte när hon började. Men oj vad effektiv och bra den behandlingen har varit 🙂 Vi är så nöjda. Med tanke på hur spruträdd hon var innan start så är det en stor prestation hon har genomfört och nu är hon inte alls rädd för att ta sprutor. Däremot är hon otroligt rädd för att lämna blodprov.

När vi var färdiga på barnallergimottagningen gick vi upp en våning till vuxenallergin så att jag kunde hälsa på min före detta kollega. Åh vad det var roligt att träffa henne. Jag måste erkänna att jag saknar henne något enormt! Det är nästan så att jag skulle kunna söka mig tillbaka till den arbetsplatsen igen, men bara nästan 😉 Jag är dock så otroligt glad över att ha henne som vän ❤

Väl hemma så skulle jag köra mina rehabövningar då jag har riktigt ont i ryggen idag men då tyckte lille busvalpen, som nu blivit en unghund, att mitt hår var så otroligt lockande och roligt att bita i så det blev inte mycket av den rehaben. Får vänta till sambo och dotter kommer hem från affären så jag kan göra den då.

Ja det var första arbetsdagen men imorgon är en annan dag tralalala!

Kram Kajsa ❤

 

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

2 reaktioner till “Dagens check in…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: