Födelsedag och intresseanmälan för att köpa aktier :O

Hej bloggen!

Idag firar vi sambon som fyller år, 54 år! Oj vad tiden går fort. Vi träffades tidigt i livet och har hållit ihop sedan jag var 18 år. Det blir 33 år i år sedan han kom in på ett café/pub där jag och min kompis satt och lyssnade på en trubadur och drack ett glas vin. Han var inte alls min typiska kille att falla för men föll, det gjorde jag ❤

Nu tre barn senare och en massa händelser rikare firar vi som sagt honom idag. Sonen som flyttat hemifrån och hans flickvän kommer hem och äter tillsammans med oss idag. Fullkomligt älskar att vara omgiven av min fina familj ❤ Jag är inte rik på pengar men jag är rik på ett annat mycket viktigare sätt.

Apropå ekonomi så har jag idag gjort något jag aldrig gjort tidigare, jag har tecknat mig för att köpa aktier i ett företag och jag har fått chansen att få göra en intresseanmälan innan de släpps. Nu är jag inte ensam om detta utan det är många med mig som fått chansen. Det är ett väletablerat företag redan som vill expandera. Jag tror verkligen på iden och vill inte missa chansen! Lite läskigt men samtidigt spännande 🙂 Jag klarade av att göra allt själv och jag har ju redan ett VP-konto så det var bara att fylla i ansökan och skicka iväg. Håller tummarna för att jag får några av dessa aktier då jag misstänker att vi är många som vill vara med.

Utanför huset bara regnar och regnar det! Gräsmattan är så vattensjuk att hunden knappt vill gå ut ens. Men det är väl bra att naturen får vatten så inte grundvattennivån blir så låg som den varit de sista somrarna.

Nu ska jag gå och förbereda denna dag. Önskar er en fantastisk söndag!

Kram Kajsa ❤

 

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: