Tiden går…

Hej bloggen!

Nu är det riktigt länge sedan jag skrev och det beror dels på att jag har haft fullt upp, dels att jag har mått bättre och då inte haft samma behov av att skriva av mig 🙂

Idag var jag hos min psykolog för sista gången för ett sammanfattande avslutande samtal. Det kändes riktigt bra och jag känner att jag har fått verktyg för att fortsätta själv. Jag har lärt mig att bli bättre på att säga ifrån, att stå upp för mig själv och att prioritera mig själv mer. Det är en ovan känsla men ganska skön faktiskt.

Har gått utanför min comfortzon nu och beställt en resa till Tyskland tillsammans med mannen och ett par vänner till oss. Det ser vi alla fram emot jättemycket! Nu är det dags att prioritera oss som par också och inte bara barnen även om de såklart är superviktiga ❤

Det rullar på jobbmässigt och vi har väl samma problem som vanligt (fniss) och samma irritationsmoment 😉 Jag känner dock att jag inte orkar stå på barrikaderna och strida utan nu tänker jag sköta mitt och göra ett bra jobb men inte mer då det kostar i kraft som jag behöver till annat. Men jag har väldens bästa och roligaste jobb!

Nu har jag fått remiss till både kvinnokliniken för min eventuella prolaps av tarmen och till ortopeden för ställningstagande till eventuellt operation av mitt diskbråck. Det känns ändå skönt att det händer något då det är tio månader sedan det hände och jag har inte blivit mycket bättre. Tänk vad detta träningspass kostade i lidande, jag som skulle bli så stark har snarare blivit svagare både här och där 😉

Efter årsskiftet har jag i snitt varit hemma en vecka i månaden för ryggen och nu har jag nästan varit hemma en månad med undantag av några arbetsdagar och lite semester. Det är ju ohållbart att gå såhär, kostar gör det också, suck.

När det gäller dottern så har hon fyllt 18 och lämnat BUP och precis gått över till VPM (vuxen psykiatrisk mottagning). Hon mår bättre vilket vi är oerhört glada över såklart. Hon har också varit mycket med sin allra första bästis (som hon träffade redan på dagis även om det var först i grundskolan de blev bästisar) och den tjejen har bott hos oss nästan en månad nu. De har varit ute och haft roligt på helgerna precis som man ska ha i den åldern. Skolan går bättre också ❤

Jag har haft en underbar helg tillsammans med min kära familj. Morsdag firades med mat och kladdkaka med vispgrädde och jag fick presenter. Jag har väldens bästa familj, mina barn och svärdottern betyder så otroligt mycket för mig ❤ Vi står varandra så nära och hjälper och stöttar varandra, är så otroligt tacksam ❤

Japp det var väl det hela för denna gång. Lovar att skriva mer regelbundet framöver om nu någon läser min blogg, om inte så får den bli min dagbok 😉

Kram Kajsa ❤

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: