Atchoo, snörvel…

Hej bloggen!

Ja, vad säger man… Jag jobbade förra veckan, fick magras i måndags morse och fick vara hemma måndag och tisdag (troligen min IBS). Arbetade onsdag, ledig torsdag (då det var Kristi Himmelsfärdsdag) och då blev jag såklart dunderförkyld så idag fredag fick jag vara hemma igen. Hej då lönen 😉

Mannen har varit hemma två veckor för sin höft och sitt knä och var hos läkaren och blev sjukskriven hela juni ut (bye bye Money). Undrar vad vi har gjort för fel om vi får så dålig karma 😉 Ja, ja det är bara att gilla läget och vara rädda om oss själva i första hand även om samvetet mot arbetsgivarna skaver! Just nu känner vi oss som två 100-åringar 😉

Jag har påbörjat en distanskurs i andlig och medial utveckling, det ska bli så intressant att lära sig mer och förhoppningsvis öppna upp! Har även beställt en kurs om Shamanism då det är ett område som intresserar mig. Jag kan inte så mycket men det tänkte jag ändra på 🙂 När man inte kan träna fysiskt får man träna mentalt och jag mår som allra bäst när jag får arbeta med hjärnan och utvecklas.

Om jag mår okej i morgon ska jag och ena sonen på en Shamanmässa i Höör. Där finns både utställare och föreläsare. Hoppas, hoppas att jag är tillräckligt pigg för att kunna åka dit!!! Jag får ta Panodil, Otrivin comp och Mollipect så ska det nog lösa sig ❤

Nu ser jag fram emot vår Tysklandsresa så mycket och hoppas verkligen att jag inte smittat ner mannen utan att vi kan få vara friska och må bra så vi kan njuta av resan. Även om vi går back just nu ekonomiskt måste man unna sig lite lyx i tillvaron och på något sätt brukar det ändå lösa sig tillslut. Det är jag övertygad om att det kommer att göra nu också.

Kram från 100-åringen Kajsa, Atchoo ❤

 

 

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: