En spännande dag

Hej bloggen!

Igår var jag tillräckligt pigg för att kunna ta mig till Shamanmässan i Höör. Tog Panodil och Otrivin Comp så det gick vägen. Sonen körde så jag behövde bara vara kartläsare 😉

Vi kom fram till denna härliga plats i Skåne. Det var lite molnigt och blåsigt, inte så varmt men det var varmt och skönt i stallbyggnaden där utställningen ägde rum. Det var många utställare som sålde många olika varor och tjänster, exempelvis kristaller, trummor, smycken, healing, aura- och chakrafotografering, medial vägledning med mera. Det fanns dessutom flera föreläsningar. Tiden gick fort…

En av de saker jag sett fram mest emot var att delta i en trumresa. Denna skedde med hjälp av en kvinna som genomförde denna med hjälp av bland annat trumma och skallror. Vi var många som ville vara med så många fick sitta på stolar men jag lyckades få en madrass att ligga på (vi var en hel del som låg ned också).

Vi fick börja med en ceremoni med rök och fjädrar för att rena oss och fick en varsin fjäder som vi skulle hålla i och tänka på vår intention med denna trumresa. Vi fick lägga personliga saker på ”altaret” om vi ville så jag lade mitt halsband där. På så sätt kunde vi få med oss av energierna hem 🙂

När allt detta var avklarat började ”resan”. Det hela var mycket spännande och man kunde få möta sitt kraftdjur! Detta var första gången jag deltog i en sådan ceremoni och jag hade lite svårt att slappna av ordentligt så jag gick inte så djupt ner i avslappningen. Men det hela var mycket spännande och jag kommer att göra detta igen om jag får tillfälle!

Jag gjorde även en aura- och chakrafotografering hos ett medium. Även detta var spännande. Hon fick fram mycket som jag kan skriva under på. Fick även en hel del verktyg och tips på vad jag kan arbeta med för att utvecklas medialt.

Sammanfattningsvis kan jag bara säga att detta var en mycket spännande och givande dag! Om den återkommer så ska jag absolut delta igen 🙂 Även sonen tyckte att dagen gav mycket. Är så otroligt tacksam och glad över att ha fått dela denna upplevelse med honom!

Idag njuter jag av vad jag tog del av under gårdagen och tar det bara lugnt och vårdar min förkylning. Imorgon är det dags för jobb igen.

Önskar er alla en trevlig söndag!

Kram Kajsa ❤

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: