Senaste veckan och en del tankar

Hej bloggen!

Nu har vi varit hemma från Tysklandsresan en vecka och det har runnit en del vatten under broarna…

Som vanligt när jag varit igång lite extra får jag bakslag med ryggen. Detta är dock inget som får hindra mig från att leva, det har jag bestämt. Jag har under så lång tid bara jobbat och sedan fått gå hem och lägga mig, både på grund av utmattning och smärta men jag måste ju få lite positivt input i mitt liv också!

Jag arbetade måndag och tisdag i veckan men sedan var det stopp. Har sedan varit hemma på grund av smärtor och därmed även utmattning. Har bestämt mig för att försöka arbeta igen imorgon. På onsdag ska jag äntligen till ortopeden och få en bedömning för mitt diskbråck. Det ska bli så skönt att äntligen få en bedömning från ett proffs på diskbråck. Ingen skugga på distriktsläkaren då han verkligen är toppen men var profession har ju sin styrka.

Igår var jag och ett par kollegor iväg och tackade av min roomie (min rumskollega som gick i pension för någon månad sedan). Vi var på ett café utanför Båstad med värdens bästa utsikt. Vi åt räkmackor och en dessert bestående av en kaka med äpple och maräng, mums! Därefter åkte vi till Boarp som också ligger en bit utanför Båstad och spontanshoppade lite 😉 Är så otroligt tacksam över detta gäng. Vi är fyra stycken i olika åldrar och ganska olika många gånger men redan från början klickade vi med varandra ❤

Jag tycker att det är ganska jobbigt att köra bil på vägar jag inte kör till vardags och motorvägspåfarter är bland det värsta jag vet (förutom alla korsningar i stan med korsande cykel- och gångbanor). Nu körde jag ändå igår och utmanade mig därmed ytterligare, heja mig!!! (klapp på axeln).

Jag led under många år av OCD och hade otrolig ångest över att köra bil då jag var rädd att orsaka olyckor och skada folk. Hade även då svårt att komma ut från hemmet då jag behövde kontrollera spis med mera så mycket så jag ofta blev sen iväg om jag över huvud taget kom iväg! Men detta har jag blivit frisk från och idag fungerar jag bra i vardagen ❤ Jag tror att mycket där hade med mitt bagage att göra och att jag förnekade mycket då jag inte orkade hantera alla känslor och händelser i min uppväxt. Men efter många turer med psykologer vid olika tillfällen (och mååånga tusenlappar) så har jag äntligen bearbetat allt som hänt och fått verktyg att hantera livet. När jag tänker tillbaka på allt detta så tycker jag inte alls att det är konstigt att jag gått igenom två utmattningsdepressioner. Är så stolt över mig själv att jag lyckats stå på benen även om de skakat och vikt sig flera gånger på vägen. Tror också att detta gjort mig oerhört ödmjuk inför livet och andra människor, jag dömer ingen! Jag försöker vara snäll mot andra 🙂

Ja, det var allt för denna gången.

Kram Kajsa ❤

 

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: