Tysklandsresan

Hej bloggen!

Precis som jag befarande så smittade jag såklart ner mannen med förkylningen! Dagen innan vi skulle åka hade han feber och kände sig allmänt dålig. Men vi kom ändå iväg till Tyskland och förkylningen blev bättre och bättre 🙂 Med Panodil och Otrivin Comp kan man åstadkomma ”mirakel”.

På nationaldagens morgon åkte vi således till Tyskland, närmare bestämt Rügen och väl där Binz. Vi fick underbara dagar även om vädret inte var helt på vår sida hela resan. Men, det finns alltid en plan B. Istället för sol och bad på stranden dag två blev det en tur till Stralsund för shopping. På väg tillbaka till hotellet körde vi inom Sellen och tittade på den vackra bryggan med sina byggnader. Helt otroligt vackert!!!

Vi har vandrat på strandpromenaden och varit på stranden, badat och tränat på hotellets spaanläggning. Ätit och druckit gott och sett mycket intressant. Dag tre när vi checkat ut från hotellet åkte vi till Prora. Denna historiska plats från andra världskriget gav många tankar. De håller nu på att bygga om det långa huset till lyxbostäder. Vissa är klara, andra är under renovering och mitt ibland detta finns de gamla gråbruna betongbyggnaderna och murarna som minner om svunna tider. Det var en märklig kontrast och jag är väldigt glad att vi hann dit innan allt är förändrat.

Innan vi körde på färjan i Sassnitz gjorde vi såklart som de flesta andra, besökte Bordershopen. Jag har aldrig varit i Tyskland och aldrig handlat på en Bordershop. Vi handlade inte mycket där men det var en ny erfarenhet 😉

Det har varit en underbar resa med mycket goda vänner. Vi har skrattat, skojat och bara gjort vad som fallit oss in. Är så otroligt glad att vi kom iväg på detta och att jag vågade tacka ja och utmana mina gränser. Nu har jag lyckats gå utanför min comfortzon med stora mått! Nu kan det ju bara bli bättre eller hur 😉

Kram Kajsa ❤

 

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: