Halvtid i semestern

God kväll  bloggen!

Nu har det gått två veckor av min fyra veckor långa semester. Det har varit en otroligt varm och solig sommar. Det har inte regnat mer än några millimeter vid enstaka tillfälle. Inte så mycket ork att göra så mycket, det har mest blivit turer till stranden om dagarna med mycket bad. För några dagar sedan drabbades även vi på västkusten av algblomning, det har jag inte varit med om tidigare… vattnet var grumligt och massa små vita centimeterlånga streck i hela vattnet, riktigt äckligt när man tänker på att det är bakterier som kan göra en sjuk. Så det har blivit ett par dagar hemma nu men har inte haft energi till annat än att slappa och läsa, men det är ju inte fy skam det heller!

Imorgon har vi haft vår valp i tre veckor! Han är så otroligt busig men värmen är jobbig för honom. Det är en Pomeranian med mycket päls. Dock har de dubbelpäls så den skyddar mot både värme och kyla. På dagarna ligger han mest och vilar men på kvällarna, oj, oj, oj, då är det liv hos oss minsann 😉 Valptänderna kliar och han biter på det mesta inklusive oss hahaha.

Nej nu är det dags för sängen! Imorgon ska jag prova på ett nytt träningspass, cross fit på gymmet. Har inte riktigt orkat träna på hela sommaren så det kommer nog att bli en utmaning… Vi får se hur mycket träningsvärk jag har efter ett par dagar!

God natt från Kajsa

Publicerad av kajsasvarlddirektfranhjartat

Jag är en trebarnsmamma som älskar att skriva. Det är ett bra sätt att bearbeta känslor och händelser eller bara för att skriva av sig. Jag har två söner och en dotter. Min familj betyder allt för mig. Jag älskar att läsa, träna och umgås med familj och vänner. Vi har också två hundar som är familjens bebisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: